Skapelse Kontra Evolution Handbok,  Thomas F. Heinze


Baker Book House has kindly allowed this copyright (from 1973, original English title: "Creation vs. Evolution") to revert back to Thomas F. Heinze. He in turn has allowed the entire contents of this book (translated into Swedish), "Skapelse Kontra Evolution" to be posted on <www.creationism.org> for download. Please copy and use this book for any educational purpose; but please do not copy it for profit without expressed written consent.

  Tack. (Thank you)    (Paul Abramson,  Editor of www.creationism.org )
 

Baker Book House, 1973.  NORMANS FÖRLAG  -  ISBN 91.536.0319.2


Zipped copy of this entire book (158 pages; 190 kb)
(For Your Research Only; do not re-distribute, thanks)   Readme.txt


Innehåll

Förord

Introduktion till problemet

Fakta tolkade som stöd för evolutionen

Evolutionens problem

Förklaringar

Slutsatser

Efterskrift

ReferenserFörord

Varje dag utsätts vi genom tidningar, böcker, film och TV för evolutionistisk propaganda. Senast häromkvällen t ex sändes i ett TV-program en tecknad film, där en apliknande varelse utvecklades till människa. Man hör ofta påståenden som » ... människan har existerat i två miljoner år» osv.

Propagandan för evolutionsläran (dvs utvecklingsläran) blandas med vetenskapliga teser - men är evolution vetenskaplig? Har du någonsin kritiskt granskat bevisen för att utvecklingsläran är riktig? Jag är vetenskapsman. En gång började jag tvivla på och ifrågasätta evolutionsläran. Vad jag fann när jag granskade fakta var att läran alls inte är vetenskaplig.

Vågar du tvivla på evolutionsläran? Denna bok har skrivits för den som vågar göra det. Du som går på gymnasiet och redan tvivlar, till dig vill jag rikta en uppmaning att också tvivla högljutt! Våga ställa frågor och anmäl din avvikande mening när man påstår att evolutionsläran är vetenskapligt bevisad!

Till dig som är kristen och vetenskapligt intresserad vill jag säga: kristendom och Bibeln går väl ihop med sann vetenskap. Kanske tror du att du har hela evolutionsläran och alla akademiker emot dig. Kom då ihåg att det finns en minoritet forskare som är kristen och som inte tror på evolutionen. Vi vill uppmuntra dig att forska vidare och att fortsätta intressera dig för vetenskapliga frågor.

A.P.

Nästa
Thomas F. Heinze, Copyright © 1973, 2002

T. F Heinze Intro  -   www.creationism.org